25manna

Johan   11 oktober, 2011   Inga kommentarer till 25manna

I helgen var jag och sprang 25manna tillsammans med klubben. Jag tyckte vi gjorde en strålande prestation och till slut sprang Lina Strand in som 4:e lag och det är rekord för klubben.

Jag är väl inte jättenöjd med min egen insats. Jag sprang näst sista sträckan och fick ett riktigt bra läge när jag gick ut tillsammans tre andra lag. Vi samarbetade till en början men efter några kontroller tog jag initiativ och försökte skruva upp farten. På väg till 8:e kontrollen så ramlar jag och slår sönder kompassen utan att jag märker det. Så när jag sedan springer ut från 8:e går jag snett och de som legat bakom smiter ifrån innan jag inser att kompassen är sönder. När jag väl fått fram min reservkompass så blir det en hejdlös jakt på de andra löparna för att inte tappa allt för mycket. Vid varvningen är jag nästan ifatt Linné och Tuna som ligger tvåa och trea. Men jag börjar nu bli lite trött och tyvärr så får jag aldrig riktigt kontakt med dem ut från varvningen och när jag kommer in i skogen ser jag dem inte längre. Så sista delen av banan får jag springa själv och dessvärre tappar jag ca 45 sek på det vilket gör att jag skickar ut Lina knappt två minuter efter täten och ca 40 sek bakom Delta som ligger fyra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *