7 år!

Johan   1 september, 2014   Inga kommentarer till 7 år!

I 7  år i följd har jag representerat det svenska landslaget. Allt började under våren 2007 på Bornholm då jag fick vara med på Nordiska mästerskapen. Sedan dess har jag hunnit springa fler tävlingar än jag kan minnas för landslaget och det har nästan alltid varit så sjukt kul. Egentligen är väl det ända undantaget tävlingarna i år då jag inte alls har haft samma glädje för att ta på mig de svenska kläderna. Detta har gjort att jag känner att det är dags för mig att lägga landslagssatsningen på is tillsvidare. Beslutet har vuxit fram under året dels då jag som sagt tappat mycket motivation i och med att glädjen försvunnit men även då jag bestämt mig för att börja studera. Då jag vill få en bra start i skolan känns det bra att inte åka iväg på läger och de tävlingsresor som väntar. Den tredje och kanske den allra största anledningen för att ta en paus är att jag verkligen vill springa VM i Sverige och då behöver jag all motivation som finns för att kunna göra en satsning från och med nu och fram till VM. Så jag vet inte när jag vill vara med igen men jag har ännu inte kastat in handduken för nästa års VM så länge det inte påverkar min väg mot Sverige VM.

3-guld-1-silver

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *