Uttagen till landslaget för 7:e gången!

För någon vecka sedan presenterades det svenska landslaget över 2014. Precis som tidigare så är jag med i truppen över 33 löpare det här året som är med i landslaget. Samtidigt presenterades även truppen till första Världscup tävlingen som går i början av mars i Turkiet och där har jag också tagit plats. Det ska bli riktigt kul att få öppna Världscupen med tävlingar i Turkiet då jag dels gjorde det bra i Nya Zeeland i vintras under första världscupomgången samt att vi var på läger i Turkiet med landslaget i våras där jag tyckte det var riktigt roligt.

Annars har jag under de senaste veckorna fokuserat mycket på rehaben av min baksida som förstörde i princip hela hösten. Det funkade väldigt bra och jag kunde komma igång ganska så snabbt med träningen och jag hann även komma igång så pass mycket att jag var med och sprang Smålandskavlen. Jag sprang en nattsträcka då det har funkat bättre med natt förmodligen då det inte går riktigt lika fort som det gör på dagen. Det funkade bra och jag var ganska nöjd med min prestation. Tyvärr hade inte klubben sin bästa stafett så vi var lite besvikna över resultatet. Efter Smålandskavlen åkte jag till Paris på lite semester och tittade på lite fotboll. När jag kom hem från Paris så började jag på ett vikariat i Olofström som orienteringsintruktör. Så här kommer jag nu befinna mig de närmaste veckorna.

I helgen var det sista tävlingarna för året då det var O-event i Borås. Jag hade väl inte några stora förhoppningar med tävlingarna eftersom jag varit skadad ett tag och knappt tränat någon sprint på hela året. Det gick överlag ganska bra hela helgen. Tyvärr så tror jag att jag slet upp min baksida igen då jag sista dagen kände att det högg till lite i låret när jag endast hade en minut kvar att springa. De senaste dagarna har jag tagit det lite lugnt med farten på passet utan istället kört på i lite långsammare tempo vilket ändå har fungerat så jag hoppas att det inte ska bli allt för allvarligt.

Imorgon reser jag i alla fall till Skövde för första samlingen med truppen 2014 så det ska bli skoj att träffa kompisarna igen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *