Det börjar bli bättre!

Sedan kvalet på medel SM har jag ännu inte fått springa för fullt men nu börjar både jag och min sjukgymnast känna att jag får öka intensiteten i löpträningen så jag har bestämt mig för att vara med på Smålandskavlen nästa helg och där springa Natt. Jag har faktiskt kunnat springa hela tiden men på ca 65% så det har mest blivit lugnt och länge. Igår körde jag däremot första intervallpasset sedans i somras tror jag. Även om jag inte sprang för fullt var det härligt att äntligen få börja plåga sig lite igen! Det är alltid en lika skön känsla när jag är klar med träningen efter ett tufft intervallpass och verkligen förtjänar vilan jag får sen. För övrigt visade det sig på MR-röntgen att jag hade en minimal muskelbristning i höger baksida. Och att det var väldigt nära i även vänster så beslutet att stå över SM,Världscup och 25-manna har varit tufft men väldigt klokt tror jag. Nu är jag väldigt motiverad och taggad för både de sista tävlingarna men även vinterträningen som har tagit sin början redan!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *