Inget SM den här helgen heller

Förra veckan stod jag över lång SM då jag tänkte att det skulle bli för tufft med en så tuff bana som väntade för att min kropp skulle kunna återhämta sig efteråt till medel och stafett SM. Det var ett tufft beslut att ta men i och med att jag var sjuk nästan i två veckor precis innan kändes beslutet ändå rätt. När jag sedan vände blickarna mot medel och stafett SM kändes det som att jag äntligen hade fått upp lite motivation och känslan var bra under förra helgen när jag körde mina träningar. Det gör det extra tufft att jag då i måndags fick en liten tillbaka gång när det ryckte till lite i baksida lår. Men jag försökte ta det lugnt de sista dagarna fram till dagens kval. Så när jag stod på startlinjen kändes det skönt att jag faktiskt kom till start efter en mycket komplicerad resa. Det började lite osäkert, jag kommer knappt ihåg senast jag sprang orientering i hög fart. Så när jag halvvägs in i loppet känner hur det börjar dra ihop sig i baksidan så började misstankarna om att det inte var helt hundra bubbla upp. Jag vågade inte gå för fullt utan flöt igenom loppet. Mot mål hörde jag att det räckte till final så det var ju skönt. Men efter mål så kollade jag upp med sjukgymnast vad det är som är för fel med baksidan. Det visade sig att jag har en lättare muskelbristning i baksida lår så det innebar ännu mera vila från tävling. Det positiva är att jag i alla fall kan få träna och det är ju det jag behöver. Det var ändå ett ganska enkelt beslut att ta när det gäller medel och stafett SM som följer de närmaste dagarna genom att stå över dem. Nu hoppas jag att det ska kunna bli bra i låret så att jag ska kunna springa för fullt nästa vecka och inte minst under Blodslitet som är det jag ser fram emot under hösten. Men dit är det ännu lång tid kvar så det hoppas jag även att jag ska kunna få in lite bra träning innan för att bygga upp kroppen att orka det som väntar. För övrigt så köpte jag en Hero 3 black edition samt en suunto ambit 2 S HR som jag tänkte börja leka med under hösten när jag kommer igång med träningen så det ser jag också fram emot närmast just nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *