Viktig period

Johan   6 september, 2013   Inga kommentarer till Viktig period

Nu var det ett tag sedan det hände något här. Ibland blir det ju så och ofta beror det på att något inte stämmer just nu. Denna gången är det inget undantag. Min kropp har sedan i början av Maj bara fungerat allt sämre och sämre. Under VM fanns det ingen form alls och under O-ringen så orkade jag knappt tänka på att jag var tvungen att springa varje dag. Efter O-ringen tog jag därför ett break från allt och försökte vila en två veckors period.  Efter det så kändes det väl lite bättre men sedan jag börjat träningen mot SM och Världscupavslutningen har jag ännu inte riktigt fått de svaren jag vill ha. Det är dock klart bättre än tidigare men jag hade hoppats på mer. Förra veckan i Italien med mycket träning i låg intensitet hade jag hoppats skulle ge mig en skjuts framåt men det blev snarare lite bakåt. Så just nu tar jag det lite lugnt igen för att se vad som händer. När jag tänker på de tävlingarna som kommer framöver känner jag att det kan bli tufft att springa allt om kroppen inte börjar bli stark igen. Så just nu börjar den tävlingen som jag sett fram emot i snart ett år börja kännas allt mer avlägsen. Jag tänker då på Lång-SM och om jag ska delta eller ej för det är där tankarna går just nu. Anmälan går ut på söndag så jag får se om kroppen ge svar på vilan för i så fall kanske jag slänger in en anmälan. Annars blir det att skjuta upp beslutet till efteranmälan helt enkelt men det ska till ganska så mycket för att jag ska komma till start just nu i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *