Fortsatt samarbete med Icebug

Jag har använt spirit olx sedan den kom ut första gången så det känns såklart extra bra då jag redan använder Icebugs skor att samarbetet förlängs ytterligare. I år är det också en ny design och förhoppningsvis kommer den nya spirit3 olx vara ännu lite bättre än föregångarna. Jag tänkte springa ut och testa dem idag så att jag kan tävla med dem redan till helgen då det blir stafett med klubben i och med att det är 7-manna. I år kommer jag dessutom som det ser ut nu att använda även anima och acceleritas skorna när det blir terräng som passar de valen.

En annan rolig detalj som jag fick vara med om förra veckan tack vare just Icebug, var att jag fick agera löparmodell då vi fotograferade inför vinterns reklamkampanj. Jag fick en bild av Tomas som jobbar på Icebug lite backstage så det ska bli spännande att se hur bilden blir i verkligheten sedan. 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *