Samarbete med Trimtex!

I januari blev det klart att min klubb Göteborg-Majorna OK förlängde sitt samarbete med Trimtex Sport över fyra år. Under förra veckan blev det också klart att jag personligen ska starta ett samarbete med Trimtex. Jag är väldigt nöjd över samarbetet då jag faktiskt bara har tävlat med Trimtex kläder på klubbnivå och att jag nu kommer att kunna träna med det hela tiden ser jag fram emot. Att Trimtex sedan är kända leverantörer inom så väl löpning, skidor och cykel gör att jag dessutom kommer ha bra tillgång till kläder att träna alternativt i när jag behöver det!

Så nu längtar jag på att kläderna kan komma så att jag kan springa ut i vårskogen och varma upp kläderna inför tävlingarna som snart ska dra igång. Och då hoppas jag att jag ska kunna få fram lite fler bilder av den här typen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *