Tillbaka i vardagen

Har nu varit hemma i Sverige och Göteborg i nästan en vecka. Jag mötes av minusgrader och en skillnad på ca 40 grader i temperatur. Detta gjorde att jag försökte ta det lite lugnt med både träning och för övrigt allt annat eftersom jag var lite trött efter hela flygresan. Så jag började inte träna ordentligt förrens i lördags kan jag väl säga då det var träningsdag med klubben i Varberg och två stafett träningar på schemat. Det var lite kallt men jag tyckte ändå att passen funkade bra fast det visade sig sedan att så inte riktigt var fallet då jag knappt kunde ta mig fram dagen efter på distanspasset. Efter avklarad träning så låg jag mest i soffan hela dagen förutom två timmar då jag gick och la mig i sängen och somnade. Jag var lite orolig att jag hade dragit på mig någon överträning eller liknande men när jag till slut insåg att jag inte sovit så bra de senast dagarna och när jag nu fått två nätter med bra sömn så har jag släppt den tanken. Idag var för övrigt första gången sedan jag skadade mig i början på november som jag sprang ett intervallpass. Kände under Världscupen ganska så mycket att jag saknat träningsform då jag pressar mig då jag var ganska så bekväm med att ta ut mig under NZ äventyret. Så det känns skönt att kunna börja komma igång med vinterträningen ordentligt nu så ser fram emot de kommande månaderna när jag ska träna på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *