Nya Zeeland ändå till slut!

Ja nu är det bestämt att jag ska åka till Nya Zeeland och springa världscupen. Jag har varit lite osäker då jag haft problem med min högra fot. Men efter besked av röntgenbilder som visar att ingenting är fel och att jag dessutom kan springa igen sedan en vecka tillbaka gör att jag kan börja ställa in siktet mot Nya Zeeland. Jag kanske inte har haft optimala träningsförhållanden men jag har å andra sidan kunnat träna mycket intervaller alternativt så jag känner mig i bra form centralt sätt. Nu gäller det bara att vara lite försiktig med löpning så att jag kan smyga igång benen lagom till tävlingarna.

Jag åker i alla fall ner till Napier som jag flyger till den 30 december tillsammans med Jonas som jag ska resa med. Vi två satsar på en lite kortare resa och åker hem redan den 14 januari då Jonas har tenta och jag vill hem och börja träna snabbt igen efter resan. Men jag hoppas ändå vi ska kunna få uppleva lite av det som är så speciellt med Nya Zeeland och jag ser mest fram emot att få chansen att hoppa bungyjump, så får se ifall jag får med mig några av de andra i truppen så att vi kan åka förbi något häftigt ställe att hoppa ifrån. Det ska i alla fall bli skönt oavsett bara att komma ner till sommaren som är där nere just nu och lämna slaskiga Göteborg och sedan förhoppningsvis komma hem till ett barmarkt landskap…

Får väl passa på att önska en försenad God Jul och ett för tidigt Gott Nytt År till alla dessutom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *