14 dagar kvar!

Idag är det 14 dagar kvar till det är dags för mig att springa mitt första lopp på VM och det är kvalet till medeldistansen. Finalen går dagen efter så det är 15 dagar kvar tills final. I fredags kom jag hem från ett sista läger i Schweiz så nu är förberedelserna gjorda så nu kan jag inte mer än vänta på att få kartan och springa iväg. Innan jag åker ner ska jag hinna med ett litet sista genrep genom att vara med på tjoget. Det var ett tag sedan jag sprang tjoget men det ska bli kul att få uppleva värmen och knotten som brukar infinna sig på arenan varje år. När jag kommer ner till Schweiz så ska jag dessutom titta på touren vilket gör att jag nu följer touren varje dag mellan passen som jag ska träna fram tills jag åker ner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *