Samling i Åhus

Johan   10 februari, 2012   Inga kommentarer till Samling i Åhus

Just nu pågår en samling med svenska landslaget och norska landslaget där jag deltar. I det svenska laget har vi haft under veckan mycket fokus på den fysiska biten i orientering. Det började med 3000m på måndagen och sedan har vi även hunnit med ett kontinentaltest. Dessutom har vi en del föreläsningar inom den fysiska filosofin med Peter Holgersson. Vi har dessutom haft en mediaföreläsning och jobbat lite med intervjuer för att kunna bli ännu bättre på den biten också.

Samlingen är i Åhus och det är inte så mycket snö här nere så det blir ganska bra teknik träningar dessutom. Igår var det dessutom en natt träning där det var lite mer tävling. Det var väldigt kul för jag tror inte jag sprungit en nattbana med så mycket bra startande någonsin så det var något extra. Jag försökte ta det som en träning men det gick väl inte så bra utan tävlingsinstinkten gav efter och det var full satsning på slutet för min del så är nu lite sliten och får försöka ta det lugnt in i nästa läger som börjar på söndag. Då drar jag till Portugal nämligen för att träna lite barmark och få tävla på riktigt i och med POM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *