Tandoperation 2 m.m.

Nu var det ett tag sen sist jag skrev och det har hänt en hel del faktiskt. Efter operationen av min vänstra nedre visdomstand fick jag vila några dagar innan jag kunde komma igång med träningen. Läkningen av tanden gick ganska fort och jag kunde ungefär lagom till jul vara igång som vanligt. Julen spenderade jag hemma hos mor och far i Mulakull och då det inte låg någon snö där passade jag på att träna lite orientering också. Det kändes att det var ett tag sedan jag gjorde det då jag inte kände igen mig allt för mycket.

Efter julen så åkte jag upp till Sjusjöen på ett litet skidläger. Jag tränade ganska mycket tillsammans med Andreas även om jag åkte mestadels fristil och han klassiskt. Det var väldigt fint och det gavs tillfälle till mycket träning och mycket tittade på skidor också då vi tajmade träningen så att vi kunde följa touren. Sista dagen var vi även nere och åkte skidor på arenan där OS gick 94 och jag tyckte det var lite häftigt att se hur banorna ser ut för eliten. Det märktes vilken skillnad det är på ett motionscenter som Sjusjöen och ett tävlingscenter som stadion i Lillehammer är. Banorna gick ju bara upp eller ner så det var betydligt tuffare men också roligare.

Efter lägret åkte jag hem till Göteborg för att göra min andra operation och ta bort den sista visdomstanden som satt i på den nedre högra sidan. Den här gången gick det faktiskt väldigt fort då de kunde dra ut tanden ganska så snart. Dock så har jag haft väldigt ont i käken efter det och haft svårt att öppna munnen ordentligt eftersom det har varit svullet då jag fick en blödning efter operation. I fredags började det till slut att ge med sig och jag har äntligen kunnat börjat träna ordentligt igen!

Den här helgen har vi dessutom haft en tiomilasamling igen! Denna gången var vi i Främmestad så vi var där överdagen och körde två pass samt hade lite möten om målsättning och terrängen i allmänhet. Det kändes bra att kunna sätta ett konkret mål som vi tillsammans i laget nu kan jobba mot för att uppnå. På träningarna så var det fokus på natten för herrarna och det var skönt att komma igång ordentligt igen efter en del vila från min egen del sen operationen då. Så nu känner jag att jag är tillbaka på banan igen och blickar framåt mot säsongen igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *