Operation 1 av 2

Johan   19 december, 2011   Inga kommentarer till Operation 1 av 2

Sedan O-ringen har jag haft problem med en av mina visdomständer då det har gjort ont till och från. Det visade sig att jag hade infektion i tandköttet och därmed kroppen under VM som jag inte då kände till utan det fick jag reda på när jag kom hem från Frankrike. Tillsammans min tandläkaren tog jag beslutet att skjuta upp en operation för att ta bort tanden tills efter säsongen var över. Så i tisdags ringde telefonen och tandläkaren frågade ifall jag kunde komma in på torsdagen och ta bort tanden. Jag valde då att tacka ja så att jag äntligen skulle bli av med skiten. När jag träffade tandläkaren fick jag först ta bilder över hela munnen och fick då beskedet att även andra sidan av underkäken hade en visdomstand som kommer ställa till problem så att den ska jag ta bort så fort min första operation var klar. Själva operationen blev lite längre än det var tänkt och jag kände att jag var sjukt spänd och nervös hela tiden. Jag är vann att göra saker där jag har kontroll. Nu blev jag helt tvungen att lita på någon annan att göra jobbet vilket var väldigt svårt att hantera. Till slut var det hela över och de kunde sy ihop hålet som blev kvar. För att inte dra upp stygnen fick jag förbud mot att träna i några dagar så det blev ingen träning vare sig fredag eller lördag. Så det var extra skönt att komma ut på långpasset igår med klubben och äntligen rasta av benen lite. Kändes lite skumt hela passet när jag verkligen kände pulsen i käken och hela tiden kände efter ifall jag fick blodsmak för i så fall var jag tvungen att avbryta. Nu känns det i alla fall väldigt bra och jag tror jag klarar mig utan större besvär den här gången så nu är det bara att börja vänta tills de ringer igen och säger att det är dags så att jag äntligen kan bli av med det här problemet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *