Category Archives: tävling

Äntligen!!

Johan   18 oktober, 2015   Inga kommentarer till Äntligen!!

Jag gillar verkligen konceptet med ultralång i orientering där det är ca 2,5 timmar masstart och först i mål vinner. Sedan jag var junior har jag även haft en speciell tävling som jag längtat efter varje höst och det är Blodslitet. Jag har försökt att verkligen vara förberedd inför den här tävlingen men har ändå inte lyckats förverkliga den drömmen… Read more »

Världscup 9:a och 10:a

Efter Euromeeting hann jag bara hem till Göteborg och närvara på obligatoriskt seminarium i skolan innan jag drog till Schweiz för att springa de två sista tävlingarna i Världscupen. Jag har inte varit med så mycket i år så totalen var inget jag siktade på utan jag såg fram emot två bra tävlingar. Tävlingarna gick vid byn Arosa som ligger… Read more »

SM Guld!

Johan   22 september, 2015   Inga kommentarer till SM Guld!

I helgen tog jag mitt första SM Guld i stafett. Det var även de första gulden för mina lagkamrater samt det första Guldet för klubben i senior stafetten så det var sannerligen en speciell upplevelse.  Med tanke på att jag bara dagar tidigare hade missat min första SM final så var jag inte helt hundra på om jag verkligen skulle… Read more »

Världscupen är igång!

Igår var det alltså dags för Världscupen 2014 att dra igång. Vi började redan med ett kval i fredags och så var det final igår. Idag avslutades världscuprundan med Mixed-Sprintstafett. För att ta allt från början så var det i fredags ett kval alltså. Det bjöds på varierad terräng med allt från väldigt snabb terräng till nästan djungel. Jag hade… Read more »

6:a på Jukola med mersmak!

Igår natt startade alltså årets Jukolakavel även om mestadels av tävlingen gick under morgontimmarna idag. Jag var uppsatt att springa sista sträckan för GMOK. I och med att jag inte alls gjorde bra ifrån mig under tiomila var jag riktigt laddad och väldigt bestämd med hur jag skulle springa min sträcka oavsett utgångsläget. För GMOK blev det dock en riktigt… Read more »

Silva League 3, 4 och 5

Under Kristi Himmelsfärd helgen var jag i Örebro och sprang tre tävlingar i Silva League. Det började med sprint under torsdagen i Kumla som min gamla klubb OK Tisaren hade hand om så jag fick träffa på många gamla kompisar under kvällen. Själva sprinten var inte alls rolig för min del. Jag började med att missa ettan och jag kan… Read more »