Category Archives: träning

Portugal

Johan   22 februari, 2012   Inga kommentarer till Portugal

Är nu hemma efter tio dagars läger i Portugal som avslutades igår. Skönt att komma hem efter att ha varit på resande fot nu i nästan 2 och en halv vecka och dessutom att det nästan är barmark hemma gör inte saken sämre. Lägret började i alla fall förra söndagen då vi samlades på Landvetters flygplats kl 5 för avfärd… Read more »

Klubbläger i Silkeborg

I helgen var det alltså klubbläger i Danmark som stod på programmet. Vi var ett gäng på nio personer som åkte redan på torsdagsmorgonen för att hinna med att träna lite mer än övriga som anslöt på fredag kväll. Vi tog båten över till Fredrikshamn och begav oss därifrån till Ålborg för att springa två sprintar. Det var på samma… Read more »

Nytt Pers!

Johan   19 januari, 2012   Inga kommentarer till Nytt Pers!

Jag kan inte påstå att jag är någon utmärkt löpare direkt utan snarare kanske en av de sämre löparna av de som satsar mot VM m.m. Dock har jag sedan några år tillbaka haft turen att springa tekniskt bra som junior och där av kompensera min sämre löp förmåga. Som senior märkte jag att det definitivt krävs en högre nivå… Read more »