Author Archives: Johan

Delmål 1 klart! Nu börjar laddningen mot VM

Efter en period med mycket tävling var det riktigt skönt att ta en liten återhämtningsvecka förra veckan då perioden efter 10mila varit väldigt hektiskt med många tävlingar och dessutom rätt viktiga tävlingar för mig då det varit både VM-tester och Världscup. VM-testerna i Estland gick väldigt bra där jag hade en bra känsla under bägge loppen där jag är mest… Read more »

Så här långt har 2017 överträffat mina förväntningar…

Nu har jag under nästan 3 månader varit en del av Tampereen Pyrintö och tyvärr har jag bara hunnit vara i Tampere en gång då jag inte hunnit flytta ännu (flyttar 15 mars). Slutet på 2016 spenderade jag i Göteborg och Smålandsstenar där jag kunde köra en del träningar inför både 10-mila och VM då hemmaterrängen är ganska lik den… Read more »

EM blev bättre och bättre tills det slutade med katastrof!

För knappt två veckor sen avslutades EM i Tjeckien. För min del blev det inte den bästa starten då jag fick total blackout i starten på lången där jag missade dryga två minuter på de tre första kontrollerna och sedan fick kämpa emot alla negativa tankar som kom. Jag orkade stå emot i 70 minuter sedan kom den mentala klubban… Read more »

Livet som dansk landslagslöpare och tävlingspremiär!

Jag har sedan tre veckor tillbaka flyttat till Århus där jag kommer spendera den mesta tiden under våren som en del i satsningen mot EM och även ett steg i att utveckla min löpning än mer. Under den korta tid jag varit här har det blivit mycket träning och även lite tävling då jag var över i Sverige och sprang… Read more »